Over ons

De Oranjevereniging Zetten-Hemmen heeft in 2021 een nieuwe start gemaakt. Er zijn nieuwe bestuursleden gevonden waardoor weer gestart kan worden met de belangrijkste activiteiten te organiseren. Onze vereniging stelt zich tot doel om rondom de verjaardag van de koning leuke activiteiten te organiseren voor jong en oud. Koningsdag zal in nauwe samenwerking met de voetbalvereniging Excelsior 25 plaatsvinden. Daarnaast geeft de vereniging samen met het 4 comité Zetten gestalte aan de dodenherdenking op 4 mei. Andere activiteiten waar we ons in eerste instantie op gaan richten zijn de seniorenavond en de spellenmiddag voor alle kinderen uit Zetten en omgeving.

Bestuur

Het bestuur is het hart van de Oranjevereniging en samen organiseren wij de activiteiten en bijeenkomsten. Er is echter zeker ruimte voor meer bestuursleden om zo de activiteiten van de vereniging niet alleen in stand te houden maar ook uit te breiden.

Dus geef je op of neem contact met ons op als je interesse hebt!

Paul Bodelier

Bestuurslid